Majoitus

Villa Lummelahteen kuuluu kolme erilaista käsintehtyä mökkiä. Jokaisessa on upea näkymä järvelle mutta aivan omanlainen tunnelma ja ympäristö. Mökki oman valinnan mukaan luonnon keskellä pariskunnille, perheille, ystäville, seikkailijoille, kalastajille. Nautiskeluun, rentoutumisen , hiljentymiseen, kuntoiluun. Mökit ovat perheen itse suunnittelemia ja rakennettu paikallisista puista. Kaikilla mökeillä voit nauttia vuoden ympäri. 

Huvila Tilava huvila on hyvin varustettu. Saimaa- ja auringonlaskunäkymät. Keittiö- olohuone hyvä paikka kokoontua ryhmälle. Kokkaillessa näkymät järvelle. Suuri terassi, oma ranta, laituri, soutuvene, ja lasitettu grillikota.
130m²
8+1 vierasta
Hinta alkaen € 185
Hirsimökki Kaksikerroksinen mökki, olohuone/keittiö. Mökissä kätevästi kaikki lähellä mitä tarvitsee lomanviettoon ja rentoutumiseen. Terassi veden äärellä. Näkymä järvelle ja auringonlaskun suuntaan. Perinteinen puulämmitteinen sauna.
36m²
3+1 vierasta
Hinta alkaen € 85
Kalliomaja Suurelta terassilta on kauniit näkymät Saimaalle auringonlaskuun ja ympäröivään metsään. Isoista ikkunoista avautuu maisemat luontoon. Uniikit grillikota ja lasitettu kuisti tarjoavat puitteet nauttia luonnosta ja metsän rauhasta.
20 m²
2+1 vierasta
Hinta alkaen € 70