Laatumökit Saimaan rannalla

Tarjoamme vuokralle 3 huvilaa. Tervetuloa viettämään viihtyisä loma!
Varaa

Huvila ja mökit

Huvila Tilava huvila on hyvin varustettu. Saimaa- ja auringonlaskunäkymät. Keittiö- olohuone hyvä paikka kokoontua ryhmälle. Kokkaillessa näkymät järvelle. Suuri terassi, oma ranta, laituri, soutuvene, ja lasitettu grillikota.
130m²
8+1
Hinta alkaen € 185
Hirsimökki Kaksikerroksinen mökki, olohuone/keittiö. Mökissä kätevästi kaikki lähellä mitä tarvitsee lomanviettoon ja rentoutumiseen. Terassi veden äärellä. Näkymä järvelle ja auringonlaskun suuntaan. Perinteinen puulämmitteinen sauna.
36m²
3+1
Hinta alkaen € 90
Kalliomaja Suurelta terassilta on kauniit näkymät Saimaalle auringonlaskuun ja ympäröivään metsään. Isoista ikkunoista avautuu maisemat luontoon. Uniikit grillikota ja lasitettu kuisti tarjoavat puitteet nauttia luonnosta ja metsän rauhasta.
20 m²
2+1
Hinta alkaen € 85

Meidän tarinamme

Pieni unelma on kypsynyt pikku hiljaa…Vuonna 1999 päätin rakentaa perinteisen hirsimökin saunalla perheelleni kauniille auringonlaskun hiekkarannalle Saimaalle. Oli onni saada naapurin Ari ammattilaisena rakennustöihin. Rakensimme talvella ja lounas maistui herkulliselta nuotiolla. Lapset kasvoivat nopeasti ja elämä muuttui. Oli aika toteuttaa seuraava suunnitelma ja rakentaa isompi talo myös ekologisista materiaaleista. Rakensimme käsin ystäviemme kanssa huvilan reilussa vuodessa. Huvila valmistui 2010. Olin tutustunut ystäviin, joilla oli mökkivuokrausta lomailijoille ja kuuntelin heidän myönteisiä kokemuksiaan. Heidän avullaan innostuin ja ajattelin, että molemmat sellaisella rakkaudella rakennetut talot voisivat tarjota nautintoja muillekin, jotka haluavat nauttia luonnon ja Saimaan rauhasta, hiljaisuudesta ja kauneudesta. Rannasta 200 metrin päässä on yksi erityinen paikka rentoutumiseen- kallio kukkulalla. Olin istunut siellä usein yksin ja ystävien kanssa nauttien metsän äänistä ja tuoksuista sekä upeasta näkymästä Saimaalle auringonlaskun suuntaan. Se paikka hiljensi meidät kaikki. Vuonna 2020 oli aika toteuttaa seuraava suunnitelma ja rakentaa mökki tälle yhdelle maailman vanhimmalle kalliolle, sillä Suomen kallioperä on syntynyt 1 600-3 000 miljoonaa vuotta sitten. Jos olet onnekas voit tarkkailla Kalliomajalta, monia metsän lintuja ja muita eläimiä. Olen onnellinen, että saamme tarjota erilaista majoitusta perheille ja pariskunnille sekä yksin matkustaville lomailijoille. Mökkien ympäristö tarjoaa elämyksiä luonnossa sekä mahdollisuuden rentoutua hiljaisuudessa ympäri vuoden. Tai nauti tilanteen mukaan kelkkaillen, hiihtäen, luistellen, patikoiden, kalastaen, soudellen, meloen, marjastaen, sienestäen, uiden puhtaassa järvessä ja tietysti saunoen. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan kauniista puhtaasta luonnosta sekä saamaan voimia upean Saimaan rannalla.

Heikki Heimala 

Lisäpalvelut

Sieniretki lähimetsään

Rauhallinen opastettu sieniretki. Lähde rentoutumaan metsään. Opi sienistä, tunne tuoksuja. Kerää omasi mukaan. Retken kesto  on noin 2 tuntia. Hinta on 40€/henkilö, min. 2 henkilöä. Kysy ennakkoon.

Vuokraa moottori veneeseen

Vuokraa erittäin hiljainen Honda 5 HP four stroke tai lähes äänetön saman teholuokan Torgeedo Travel sähköperämoottori veneeseen. Hinnasto: Honda 5 HP on 50€/vrk+25€ lisäpäivä, 150€/viikko+polttoaine. Torgeedo Travel sähköperämoottori on 60€/vrk+25 € lisävuorokausi, 160€/viikko.

Vuokraa kanootti tai kajakki

Lähellä on mielenkiintoisia ja suojaisa paikkoja melontaan. Vuokraa kanootti (kolme istuisnta) tai kajakkikaksikko. Hinta on 30€/päivä+lisävuorokaudet 20€, 120€/viikko. Sisältää melontaliivit ja melat, sekä reittisuositukset mielenkiintoisiin lähikohteisiin.

Karpaloretki lähisuolle

Opastettu karpaloretki. Suolla on myös tunnelmaa ja tuoksuja. Karpaloaika on noin lokakuu-joulukuu. Retken hinta on 50€/henkilö. Sisältää talon saappaat. Retken kesto on noin 2 tuntia, min. 2 henkilöä. Kysy ennakkoon.

Mustikkaretki lähimetsään

Nauti metsän tuoksuista ja rentoudu.Kerää omat mustikat piirakkaan tai pirtelöön. Mustikoiden poiminta-aika on pääosin heinäkuussa. Kysy kesän tilanne.

Vuokraa kylpypalju

Vuokraa siirrettävä kylpypalju. Puilla lämpiävä kylpypalju max.6 henkilölle. Veden lämmitys kestää noin 2 tuntia. Varusteena lämpömittari, sekoitusmela, juomatelineet. Hintä on 140€/vrk, 200€/viikonloppu. Sisältöö polttopuut lämmitykseen mökillä.