Majoitus

Villa Lummelahteen kuuluu kolme erilaista käsintehtyä ja luonnon keskellä sijaitsevaa mökkiä. Jokaisessa on upea näkymä järvelle sekä aivan omanlaisensa tunnelma ja ympäristö. Mökeistämme löytyy sopiva pariskunnille, perheille, seikkailijoille, kalastajille. Nautiskeluun, rentoutumisen, hiljentymiseen, kuntoiluun. Mökit ovat perheemme itse suunnittelemia ja rakennettu paikallisesta puutavarasta. Mökit ovat käytössäsi kaikkina vuoden aikoina. 

Varaa lomasi heti!

Huvila Tilava huvila on hyvin varustettu. Saimaa- ja auringonlaskunäkymät. Keittiö- olohuone hyvä paikka kokoontua ryhmälle. Kokkaillessa näkymät järvelle. Suuri terassi, oma ranta, laituri, soutuvene, ja lasitettu grillikota.
130m²
8+1 vierasta
Hinta alkaen € 185
Hirsimökki Kaksikerroksinen mökki, olohuone/keittiö. Mökissä kätevästi kaikki lähellä mitä tarvitsee lomanviettoon ja rentoutumiseen. Terassi veden äärellä. Näkymä järvelle ja auringonlaskun suuntaan. Perinteinen puulämmitteinen sauna.
36m²
3+1 vierasta
Hinta alkaen € 90
Kalliomaja Suurelta terassilta on kauniit näkymät Saimaalle auringonlaskuun ja ympäröivään metsään. Isoista ikkunoista avautuu maisemat luontoon. Uniikit grillikota ja lasitettu kuisti tarjoavat puitteet nauttia luonnosta ja metsän rauhasta.
20 m²
2+1 vierasta
Hinta alkaen € 85