Palvelut

SIENIRETKI LÄHIMETSÄÄN

Rauhallinen opastettu sieniretki. Lähde rentoutumaan metsään. Opi sienistä, tunne tuoksuja. Kerää omasi mukaan. Retken kesto  on noin 2 tuntia. Hinta on 40€/henkilö, min. 2 henkilöä. Kysy ennakkoon.

VUOKRAA MOOTTORI VENEESEEN

Vuokraa erittäin hiljainen Honda 5 HP four stroke tai lähes äänetön saman teholuokan Torgeedo Travel sähköperämoottori veneeseen. Hinnasto: Honda 5 HP on 50€/vrk+25€ lisäpäivä, 150€/viikko+polttoaine. Torgeedo Travel sähköperämoottori on 60€/vrk+25 € lisävuorokausi, 160€/viikko.

VUOKRAA KANOOTTI TAI KAJAKKI

Lähellä on mielenkiintoisia ja suojaisa paikkoja melontaan. Vuokraa kanootti (kolme istuisnta) tai kajakkikaksikko. Hinta on 30€/päivä+lisävuorokaudet 20€, 120€/viikko. Sisältää melontaliivit ja melat, sekä reittisuositukset mielenkiintoisiin lähikohteisiin.

MUSTIKKARETKI LÄHIMETSÄÄN

Nauti metsän tuoksuista ja rentoudu.Kerää omat mustikat piirakkaan tai pirtelöön. Mustikoiden poiminta-aika on pääosin heinäkuussa. Kysy kesän tilanne.

KARPALORETKI LÄHISUOLLE

Opastettu karpaloretki. Suolla on myös tunnelmaa ja tuoksuja. Karpaloaika on noin lokakuu-joulukuu. Retken hinta on 50€/henkilö. Sisältää talon saappaat. Retken kesto on noin 2 tuntia, min. 2 henkilöä. Kysy ennakkoon.

VUOKRAA KYLPYPALJU

Vuokraa siirrettävä kylpypalju. Puilla lämpiävä kylpypalju max.6 henkilölle. Veden lämmitys kestää noin 2 tuntia. Varusteena lämpömittari, sekoitusmela, juomatelineet. Hintä on 140€/vrk, 200€/viikonloppu. Sisältöö polttopuut lämmitykseen mökillä.

PYÖRIEN VUOKRAUS

Voit vuokrata maastopyöriä ja sähköpyöriä näistä yrityksistä: